
مشخصات این فایل عنوان: تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی فرمت فایل: word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 28 این گزارش کارآموزی درمورد تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی می کند. خلاصه آنچه در گزارش کارورزی تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی می خوانید :دستور ذبح کردن شتر :اضافه بر موارد 2و3و4و7 باید کارد را در گودی بین گردن و سینه فرو کرد.عملیات بازرسی گوشت لاشه : پس از پوست کنی از لاشه دام ، مأمور دامپزشکی باید گوشت و کلیه امعاء و احشاء داخلی دام را از لحاظ سلامت بررسی کرده و در نهایت لاشه مهم ...